Cristi Borcea nu i-a fost alaturi sotiei sale Valentina Pelinel, aceasta a fost surprinsa singura

By
loading...

Valentina Pelinel desi este insarcinata, profita din plin pana la momentul nasterii si nu sta deloc in casa, merge la plimbare ori de cate ori are ocazia. Fara sa stea prea mult pe ganduri si fara sa ii fie frica ca ar putea pati ceva, s-a aventurat si a mers  de sarbatori pe partie la munte, alaturi de familie si cativa prieteni, insa din peisaj a disparut sotul ei Cristi Borcea, nu au facut Craciunul impreuna.

Cu toate acestea, sotia lui nu s-a suparat pe el si l-a inteles ca trebuie sa se imparta intre ea si ceilalti copii ai lui, ca trebuie sa petreaca momentele importante din an cu ei si sa nu ii neglijeze.

Cristi nu a putut sa petreaca Craciunul cu sotia lui Valentina Pelinel, fiindca a ales sa stea alaturi de fosta lui sotie Mihaela Borcea si cei 7 copii ai sai: Patrick, Angelo si Melissa (cu Mihaela Borcea), Carolyn ( cu Simona Voiculescu), Alex si Gloria ( cu Alina Vidican) si Milan ( cu Valentina Pelinel). Borcea si-a luat revansa iar de Revelion a mers la munte cu Valentina si i s-a dedicat in totalitate.

Valentina pare mai fericita ca niciodata si se afiseaza peste tot numai cu zambetul pe buze, se pare ca langa Borcea traieste cea mai frumoasa poveste de iubire si si-a gasit adevarata fericire. Aceasta a dorit sa impartaseasca cu fanii ei, momentele frumoase pe care le-a petrecut in Poiana Brasov.

loading...

Borcea si Valentina, urmeaza in scurt timp sa fie din nou parinti, Valentina ii va darui doua gemene, doua fetite pe care s-a gandit sa le numeasca Maria.

Valentina: „Maria o sa fie un nume, evident si un nume de sfant. Vor fi amandoua Maria. Avem doua patuturi de la sora mea care are tot gemene. A aparut o ocazie, mi-a placut un proiect si o sa transform camera intr-una de printese”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News