Cristian Boureanu se bucura de libertate si a cerut-o in casatorie pe iubita lui Laura. Desi are doar 23 de ani aceasta a spus: „DA”

By
loading...

Vestile bune incep sa apara pentru Cristian Boureanu, astfel magistratii de la Curtea de Apel au luat hotararea de a revoca masura preventiva a controlului judiciar in dosarul in care Boureanu a fost judecat. In anul 2017, acesta a incalcat legea in ceea ce i-a privit pe cei doi politisti cu care a avut altercatii.

Boureanu, a fost mereu obisnuit sa se plimbe peste tot si sa faca tot ce vrea, insa timp de doi ani, din cauza problemelor pe care le-a avut cu legea, a fost obligat sa renunte la obiceiurile lui. Acesta nu a mai mers in concediu in strainatate, in tari exotice si s-a multumit cu plimbarile din Romania. Acesta a mers in Maramures, la Manastirea Prislop, la munte, s-a plimbat cu mocanita si a fost si la Cazanele Dunarii.

In toata aceasta perioada, i-a fost alaturi iubita lui, desi este mai mica decat el si are o varsta foarte frageda, aceasta a avut capacitatea necesara sa il inteleaga si sa-l sustina.

Desi judecatorii au revocat masura preventiva a controlului judiciar, Cristian Boureanu a ales sa ramana momentan in Romania, a petrecut Craciunul aici, alaturi de iubita lui Laura Dinica.

Vestea buna i-a adus si o noua schimbare in viata, anul viitor Boureanu si Laura isi vor uni destinele si se vor casatori, se lasa cu nunta in familiile celor doi. Asta este rasplata fata de iubita lui care i-a dovedit ca il iubeste. Cei doi mai au de stabilit detaliile pentru nunta, nu au hotarat nimic momenta.

Boureanu: „Recomand tuturor sa faca sarbatorile acasa. E prea frumos Bucurestiul in perioada aceasta ca sa pleci. De Anul Nou vom petrece intr-un restaurant cu prietenii nostri cei mai buni, care mi-au fost alaturi la necaz.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News