Cristina era în avion cu ceilalți doi copii, însărcinată în 36 de săptămâni, dar a intrat în travaliu și până la urmă a născut în aer. Când a coborât cu bebelușul a primit vestea vieții, ce i-au spus despre bebeluș

By
loading...

Micuțul Christoph Lezcano nu este cel mai răbdător nou-născut, dar este, probabil, cel mai inteligent și norocos.

Bebelușul de 3 kilograme s-a născut în mijlocul zborului companiei aeriene Spirit, care avea traseul Lauderdale – Dallas.

Cristina Penton mama lui, s-a îmbarcat în zborul 971, împreună cu ceilalți doi copii ai ei, soțul rămăsese acasă. După 30 de minunte de zbor, Cristina, care era însărcinată în 36 de săptămâni, le-a spus însoțitorilor de zbor că nu se simte prea bine.

Deși nu aștepta bebelușul în următoarele câteva săptămâni, asistenții de zbor au început să facă tot ce știau, au sunat medici și au verificat dacă exista personal medical la bordul avionului. Din fericire s-a dovedit că la bord exista un pediatru, ba chiar și o asistentă.

,,La scurt timp după aceea, devenise clar că voi face copilul în avion și am simțit panică pură”, își amintește femeia. În cele din urmă avionul a aterizat pe un alt aeroport decât cel de destinație, dar bebelușul se săturase să aștepte. S-a născut în avion, dar pe certificatul lui de zbor scrie că s-a născut în Louisiana.

,,Nu cred că a mai existat vreun bebeluș care să se fi născut în avion, așa că acesta este foarte special”, a mărturisit o asistentă de zbor.

Copiii născuți în aer sunt foarte rari, a declarat asistentul de zbor al companiei aeriene, Paul Berry. Mama a primit o veste minunată când și-a revenit, compania îi va permite copilașului ei să călătorească pe gratis toată viața!

loading...

Priviți-l pe micuțul care a apărut la știri doar pentru că s-a născut… În aer:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News