Cristina Şişcanu, criză de gelozie! „Mădălin a primit un mesaj pe whatsapp”

By
loading...

Sotia lui Madalin Ionescu, Cristina Siscanu a povestit despre o intamplare din viata cand a facut o criza de gelozie. Totul a pornit de la un simplu mesaj pe care partenerul ei de viata l-a primit pe whatsapp si care i s-a parut putin anormal.

Toata povestea s-a intamplat de sarbatori. Cristina a observat pe telefonul sotului ei ca a primit un mesaj pe aplicatia whatsapp, mai apoi bagand foarte repede telefonul in buzunar si mergand foarte repede la baie. Pentru a verifica ce face, ea a intrat repede in aplicatie sa verifice daca era online si daca intr-adevar se ascundea ca sa vorbeasca cu cineva sau ca sa stearga respectivul mesaj, insa nu era.

Dupa ce Madalin a revenit de la baie, Cristina a invocat ca motiv ca vrea sa isi trimita niste poze  si i-a cerut telefonul. A vazut atunci ca de fapt mesajul primit era de la o doamna doctr, insa fiind perioada sarbatorilor era un mesaj de sarbatori care in general se trimite la mai multe persoane, nimic ciudat sau care sa o puna pe ganduri. Vedeta a recunosut ca nu s-a simtit foarte bine ca a facut acest lucru si ca l-a suspectat si vrea sa isi dea seama de ce a fost geloasa.

„S-a intamplat de Sarbatori. Madalin a primit un mesaj pe WhatsApp si si-a ascuns repede telefonul in buzunar, apoi s-a dus imediat la baie. Eu am intrat atunci sa vad daca e „online” si nu era. Apoi, cand a revenit de la toaleta, l-am rugat sa-mi dea telefonul, sa-mi trimit cateva poze si am vazut ca de fapt a primit un mesaj de la o doamna doctor, dar genul acela de mesaj pentru toata lista, nimic nelalocul lui. M-am simtit penibil, va dati seama. Nu stiu de ce am fost geloasa, nu-mi dau seama. O sa investighez…”, le-a spus vedeta invitatilor ei, Tavi Clonda si Daniela Gyorfi, potrivit wowbiz.ro.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News