Culita Sterp, primele declaratii despre relatia cu Carmen de la Salciua: „Din pacate, sarbatorile ne prind…” Uite ce acuzatii ii aduce cantaretei

By
loading...

Cand toata lumea credea ca apele s-au linistit, Culita Sterp face prima declaratie. A fost retinut pana acum in declaratii, lasand-o doar pe Carmen de la Salciua sa apara la emisiuni televizate. Au avut parte de o nunta ca in povesti, iar la scurt timp au luat decizia de a se desparti, cantareata acuzandu-si sotul de infidelitate.

Cantaretul a dezvaluit in cadrul unui interviu ca inca nu a divortat de sotia sa. El si Carmen de la Salciua inca sunt sot si sotie. Relatia lor este oficiala inca in acte. Vina, se pare, este a avocatilor, care au facut o eroare, iar judecatorul nu a putut aproba divortul dintre ei.

Cantaretul a marturisit: „Era bine sa divortam, dar nu s-a putut nici acum. Daca ajuta Dumnezeu, nici la anul. Trebuia sa fie demult, in august. Trebuia sa venim sa semnam peste o luna, eram plecati, ea a amanat treaba, nu a grabit-o. Ea si-a luat un avocat. Nu avem nimic de impartit.”

Impedimentul a fost domiciliul din buletinele de identitate ale celor doi: „A fost problema pentru ca eu stau in Hunedoara, ea are domiciliul in judetul Alba, iar avocatul nu a fost atent la acest aspect, iar judecatorul nu a putut sa aprobe divortul, ca nu avem acelasi domiciliu. Niste incurcaturi care pe mine m-au depasit.”

Cei doi au hotarat ca vor merge abia dupa sarbatori sa divorteze si legal, desi ei nu mai locuiesc impreuna de foarte mult timp: „O sa mergem dupa 1 ianuarie. Din pacate, sarbatorile ne prind tot casatoriti. Probabil ne incurca si planurile, mai ales ei.”

Lucrurile intre cei doi pare ca inca nu sunt terminate, iar Culita Sterp o acuza si pe ea pentru faptul ca relatia s-a terminat: „Eu am fost baiat, adica nu am venit sa arat la televizor. Daca veneam sa arat, lumea isi schimba total parerea despre subiectul asta. Eu am fost bagat la fund cu chestia asta cu inselatul, doar ca ce am facut eu a fost prin ianuarie, iar ea a hotarat acum prin iunie sa ne despartim.”

Cantaretul o acuza ca are o relatie de multe luni de zile: „Am calcat si eu stramb, prin ianuarie, nu sunt usa de biserica. Dar asta s-a intamplat in ianuarie. Au aparut alte chestii. Ei sunt impreuna de vreo 5 luni, oamenii. Nu recunosc, dar toata lumea stie de ei, pe aici s-a mai si afisat. Eu le-am dat dedicatii, pentru Carmen de la Salciua si Isaila Cosmin. M-am bucurat. Eu sunt un om pasnic si imi place sa merg pe cale amiabila. Eu am avut o cearta foarte mare cu ea, deci…nu are rost sa va reproduc ce cuvinte mi-a adresat.”

loading...

Din pacate, aceasta despartire nu a fost deloc in conditii amicale, cei doi ajung sa nu se mai salute cand se intalnesc la evenimente, evitandu-se pe cat posibil.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News