Cum a reușit doamna Catinca, la 80 de ani să păcălească doi escroci cu experieță? Au sunat-o noaptea și i-au cerut toți banii din casă. I-au zis că băiatul ei a făcut un accident, dar ce a făcut bătrâna este genial!

By
loading...

O bătrână din județul Neamț, de 80 de ani, a ajutat la arestarea a doi escroci care au vrut să o păcălească prin metoda „accidentul”.

Era aproape miezul nopții când Catinca Ghimpu, o bunică de 80 de ani a primit un telefon neașteptat. Era un bărbat care se dădea drept fiul ei și că a fost implicat într-un accident de mașină, fiind principalul vinovat. Așa-zisul fiu i-a cerut toți banii din casă pentru a plăti tratamentul victimelor.

Bătrâna, al cărei fiu locuiește la Iași, s-a speriat și a promis că va da banii pe care îi avea economisiți.

Însă după ce a apucat să-și revină din șoc a sunat-o pe fiica ei, și i-a povestit prin ce a trecut, iar aceasta a anunțat poliția. La cererea polițiștilor, bătrâna a răspuns la următoarele apeluri ale escrocilor și a ajutat astfel la reținerea a două persoane, un bărbat și o femeie. Ei au fost prinși în flagrant când s-au dat drept avocați și au spus că aveau să-l scape de probleme pe fiul femeii.

Vecinii bătrânei sunt convinși că escrocii au avut informații despre familia ei de la cineva din sat care le-ar vrea răul.

Sursa: stirileprotv.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News