Cum arata sarbatorile perfecte pentru Iulia Albu. „Imi place sa recreez magia”

By
loading...

Iulia Albu a recunoscut ca nu este deloc adepta unui brad natural de Craciun. Ea a explicat cum arata sarbatorile de iarna perfecte pentru ea.

Fashion-editorul Iulia Albu a povestit ca asteapta si ea sarbatorile de iarna. Ea a declarat ca nu este de acord cu ideea de brad natural si ii prefra pe cei artificiali. Vedeta recunoaste totusi ca a cumparat cativa ani la rand brazi naturali pe care i-a impodobit de dragul Mikaelei, dar ca acum considera ca aceasta este destul de mare incat sa inteleaga de ce mama sa il prefera pe cel artificial.

„In primul rand mie nu imi place sa am brad de Craciun natural, pentru ca nu sunt de acord. Recunosc ca pentru fiica mea am cumparat cativa ani unii naturali, dar acum ea e destul de mare incat sa inteleaga ideea de responsabilitate sociala, asa ca anul acesta vom avea altceva.

Oricum, un brad care mie imi place si care ma reprezinta e cel pe care l-am facut pentru un proiect de la facultate, acum cativa ani. Era pe o structura metalica reciclata si a si fost expus de un magazin mare, cu produse de designer”, a declarat Iulia Albu pentru protv.ro.

Iulia a declarat ca cele mai frumoase sarbatori de iarna din viata ei le-a avut alaturi de actualul ei iubit si de fetita ei, pentru care ii place sa recreeze magia Craciunului.

„Imi place sa recreez magia pentru fiica mea. Mai in gluma, mai in serios, ii mai zic ca eu il consiliez pe Mosu’ cum sa se îmbrace. Iar cu iubitul meu, alaturi de care sunt de trei ani, am petrecut cele mai frumoase sarbatori la Londra. Ce s-a intamplat acolo insa, de a fost asa frumos, ramane intre mine si iubitul meu, haha”, a mai afirmat fashion-editorul.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News