Cum le-a răspuns Anca Serea celor care au criticat-o pentru ca a rămas pentru a șasea oara însărcinată

By
loading...

Anca Serea a facut de curand un anunt care i-a facut pe multi dintre fanii ei fericiti, insa pe altii i-a facut sa o critice. Vedeta a ramas insarcinata pentru cea de-a sasea oara, iar tot restul familiei asteapta cu nerabdare marele moment. Desi sunt multi rautaciosi care i-au criticat sarcina, considerand ca are deja o familie destul de numeroasa si ca isi foloseste copiii pentru a face bani pe urma lor, ea nu a luat in seama comentariile lor rauvitoare si chiar le-a oferit un raspuns.

Frumoasa mamica ce are deja trei baieti si doua fete, a anuntat ca va mai avea inca o fetita, pe care o poarta in pantece de mai bine de sase luni. Pana acum ea a reusit sa ascunda sarcina si deja s-a gandit la un nume pentru micuta ce se va naste in vara acestui an. Numele este posibil sa fie unul rar intalnit, unul inspirat din Biblie. Mezina va primi numele de Leeah dupa cum declara mama ei. „Probabil o va chema Leeah. Ne-am gandit sa fie in acelasi registru biblic”, a declarat Anca.

Anca Serea a declarat ca toata viata ei si-a dorit sa aiba o familie cat mai numeroasa, astfel ca venirea pe lume a celui de-al saselea copil al ei este o mare bucurie. In perspectiva ei, copiii sunt cea mai mare implinire pe care un om o poate avea.

„O familie numeroasa este tot ceea ce mi-am dorit inca de cand eram copila. Ei sunt cea mai mare implinire si bogatie spirituala, ma simt nemuritoare datorita lor si nimic in aceasta calatorie nu se compara cu legatura intre prunc si mama”, a explicat vedeta.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News