Cum poti debloca caruciorul de cumparaturi fara a folosi o moneda! Incearca si tu aceasta metoda care te va scapa de multe batai de cap!

By
loading...

De cele mai multe ori preferam magazinele de cartier pentru a ne aproviziona, deoarece sunt mai aproape de casa, mai ales atunci cand nu trebuie sa cumparam multe lucruri, insa atunci cand dorim sa cumparam mai multe produse, alegem sa mergem la un supermarket sau chiar hipermarket!

Pentru a putea lua tot ce avem nevoie trebuie sa luam cu noi un carucior, sa putem cara pana si cele mai voluminoase si mai grele produse! Dar ce faci atunci cand nu gasesti nicio moneda in buzunar pentru a-l debloca? Este o problema cu care fiecare dintre noi s-a confruntat cel putin o data!

Te scotocesti prin buzunare, in geanta, insa nu gasesti nicio varianta pentru a debloca caruciorul.

Solutia pentru aceasta problema se afla chiar la tine in buzunar! Nu este om care sa nu plece de acasa avand asa ceva la el, indiferent de vreme, anotimp etc.

Este vorba despre banala cheie pe care fiecare dintre noi o folosim pentru a inchide usa cand plecam de acasa!

Tot ce trebuie sa faceti este sa bagati invers cheia in spatiul destinat monedei pentru a debloca caruciorul!

loading...

Un truc extrem de simplu pe care cu siguranta il vei folosi de acum inainte cand pleci la cumparaturi!

Aveti grija sa va recuperati cheia, nu vreti sa ramaneti in fata usii  cu plasele pline de alimente asteptand pe cineva din familie sa vina sa va deschida!

loading...

Arata-le si prietenilor tai acest truc!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News