Curăță simplu și rapid geamul de la cuptor cu doar două ingrediente din bucătărie! Oricine le are în casă! Iese ca nou!

By
loading...

Orice gospodină știe cât de neplăcut este geamul de la cuptorul aragazului atunci când se umple de grăsimi, iar curățarea lui poate fi un chin pentru orcine. Iată mai jos cel mai eficient truc de a curăța cuptorul aragazului! Nimic mai simplu dacă ai aceste două ingrediente simple!

Tot ce îți trebuie pentru a face geamul cuptorului ca nou este apă și bicarbonat de sodiu. Pune într-un vas un sfert de cană de bicarbonat și toarnă apoi puțină apă, până se formează o pastă groasă. Apoi, împrăștie amestecul pe întreaga suprafață a geamului cuptorului.

Lasă aproximativ 15-20 de minute să se înmoaie, apoi șterge suprafața cu o cârpă urcată. E uimitor cât de eficient este! Va străluci de curățenie!

 

Citește și: Truc genial! Cum să dezaburești geamurile mașinii în doar câteva secunde! Nu ți-a trecut niciodată prin cap să încerci asta

Vremea mohorâtă din anotimpul rece, frigul și ploaia ne dau mari bătăi de cap, iar șoferii știu cel mai bine cât este de neplăcut să ai geamurile aburite la mașină. Tocmai pentru a scăpa de această problemă, iată un truc simplu și foarte eficient!

Ai nevoie de doar o pereche de șosete vechi, pe care nu le mai folosești și de niște nisip igienic pentru pisici. Îl găsești în orice supermarket și nu e deloc scump.

Tot ce trebuie să faci este să răstorni granulele în șosete și să pui „invenția” pe bord, lângă parbriz sau sub scaunele din mașină.

loading...

Nisipul va absorbi umiditatea din aer, iar rezultatul este garantat. Merită să încerci!

Sursa: a1.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News