Dacia rupe „gura” Americii! Cum arată Dacia Muscle car, modelul Dacia care concurează cu cele mai scumpe mașini de lux din afară! Avem imagini în premieră, Foto:

By
loading...

Dacia este cel mai important brand românesc din industria auto, având o istorie bogată în spate, Dacia i-a fascinat și pe mulți internauți. Chiar dacă Dacia s-a reinventat prin Logan sau Duster, există mulţi pasionaţi care şi-ar dori ca uzina de la Mioveni să meargă cu designul la nivelul următor.

Drept urmare, canalul de Youtube al lui George Abordioaie şi-a imaginat cum ar arăta Dacia Muscle Car. Cu siguranţă, acest model ar rupe „gura” Americii, acolo unde astfel de maşini sunt la mare modă. Americanii au deja Ford Mustang, însă dacă Dacia Muscle Car s-ar produce în serie, cu siguranţă ar face furori peste Ocean, potrivit RTV.net.

Iată cum arată Dacia Muscle Car:

Citește și: Dacia Geta face senzație pe străzile din Europa! Uite cum arată mașina românească după care toți întorc capul!

 

O mașină marca Dacia 1300, de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, fabricată în urmă cu 36 de ani, mai exact în 1982, ia ochii tuturor. Mașina face spectacol în domeniul raliurilor de autoturisme vechi și restaurate, iar concurența este la fel de „bătrână”

Dacia, botezată simplu Geta de cel care o deține, a ajuns chiar și în Grecia, după ce a parcurs un drum de 16 ore.

loading...

Geta, mașina românească ce îi uimește pe toți, a participat și la cursa de 800 de kilometri a bătrânelor pe patru roși. Întreaga cursă a durat 18 ore, dar mașina fabricată acum 36 de ani nu a dat semne nicio clipă că nu ar putea să ducă până la final cursa.

„Cred că după a doua sau a treia noastră cursă, am hotărât că Geta nu mai e un morman de fiare, și acum are suflet. Am zis să o botezăm, și asta a fost: Geta!”

„Noi am fost plăcut impresionați că în Grecia, automobilul 1300 era cunoscut”, au declarat proprietarii Daciei.

Iată cum arată Dacia Geta după care mulți întorc capul!

loading...

       

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News