Damian Drăghici, tată pentru a doua oară. Ce mesaj a transmis artistul

By
loading...

La varsta de 48 de ani, Damian Draghici a devenit tata pentru a doua oara. Iubita lui, Cristina Stroe, a nascut un baietel perfect sanatos. Artistul a postat pe contul de socializare un mesaj emotionant.

„Multumesc, Doamne Dumnezeule!!! Sunt atat de recunoscator cum nu am fost vreodata. Multumesc, Cristina Stroe. Va iubesc din toata inima!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️””, a scris Damian Draghici. Iubita lui, Cristina Stroe, i-a raspuns imediat printr-un comentariu. „Te iubim mult, tati❤️ Multumim ca existi si ca ne iubesti! Multumim Lui Dumnezeu pentru tot ce ne daruieste❤️❤️❤️❤️❤️”, a fost mesajul Cristinei Stroe.

Noi informatii despre viata cunoscutului muzician au aparut la scurt timp dupa ce Libertatea a dezvaluit ca acesta ar avea o fiica secreta, rezultata din relatia lui cu o grecoaica.

Anul trecut, in mijlocul unei emisiuni in direct, in luna septembrie, Damian Draghici ingenunchia in fata Cristinei si ii oferea inelul de logodna. Cererea in casatorie a urmat dupa o cearta apriga dintre cei doi, in care i-a ea reprosat barbatului ca nu isi recunoaste statutul de barbat singur si ca lasa impresia ca inca este insurat cu fosta, iar ea este in postura ingrata de amanta. Atunci, probabil speriat ca ar putea sa isi piarda iubita si ingrozit de faptul ca si cel de-al doilea copil al lui ar putea sa creasca departe de el, muzicianul a apelat la artileria grea si i-a pus direct inelul pe deget Cristinei. Astfel i-a demonstrat femeii ca este singura pe care o are in inima si ca nici nu se pune problema ca ea sa aiba un statut de amanta

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News