Daniel Buzdugan a fost martor in Viena, la o scena care l-a impresionat si crede ca in Bucuresti nu s-ar fi intamplat

By
loading...

In prezent Daniel Buzdugan se afla in Viena, capitala Austriei, o tara care ii place mult si l-a lasat profund impresionat. Si-a dat seama ca oamenii de acolo sunt foate diferiti de cei din Romania, sunt foarte simpli si corecti, nu pun pret pe aparente.

In timp ce era intr-o cafenea, Buzdugan a fost martor la o scena la care nu se astepta vreodata sa o vada in tara lui. In cafenea a intrat un barbat imbracat zdrenturos dar era curat, s-a asezat la masa, a comandat o cafea si citea cateva ziare. Chelnerii l-au tratat cu mult respect, l-au servit frumos, ca pe oricare alt client si nimeni din acea incapere nu l-au barfit, nu au ras de el.

Daniel Buzdugan a povestit totul pe internet si care ar fi fost situatia daca acest lucru se intampla in Bucuresti. La noi, cu siguranta se purtau urat cu el, poate nici nu il primeau in cafenea, sau daca il acceptau, il serveau urat si faceau misto de el.

Daniel Buzdugan: „Guten morgen, de la cafenea vieneza! In cafenea asta a intrat un tip imbracat ponosit, zdrentaros, dar foarte curat! Ala era stilul lui vestimentar. A cerut o cafea si un apfelstrudel (strudel cu mere) si a citit cateva ziare. Chelnerii l-au tratat impecabil! Nu i-am vazut sa stea ciorchine intr-un colt si sa barfeasca… Nu te simti analizat, scanat, etichetat, ca la noi cand intri undeva. La Bucuresti, imaginea e totul. Aici poti sa ai pantalonii rupti in genunchi si totusi sa fii tratat cu respect doar pentru ca esti adeptul unei atitudini bune. Eu as numai asta grade diferite de civilizatie”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News