Daniela Crudu, primele imagini dupa ce a iesit din spital. Cum a ajuns sa arate, acum, fosta asistenta TV

By
loading...

Daniela Crudu a fost surprinsa in fata locuintei sale, unde se reface dupa ce a fost batuta de iubitul croat, Sego Dubravko. Cruduta a ajuns, duminica, la spital, unde a primit ingrijiri medicale, apoi a plecat acasa. A revenit din cauza durerilor, insa nu a fost nevoie de internare.

Daniela Crudu a ajuns acasa, unde este supravegheata de sora sa, Ana Crudu, si de tatal ei, Nelu Crudu. cei doi au cumparat medicamente si tot ce este necesar in procesul de recuperare.

„Daniela a fost externata, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la fata si la picioare cred ca de cand a mers fara pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat si vanat si nasul umflat, vanat si putin fisurat. Trebuie sa mergem la doctorul ei”, a declarat Ana Crudu.

Sora fostei asistente TV a povestit ce i-a zis Sego Dubravko, dupa ce Daniela Crudu a ajuns in stare grava la spital.

„Mi-a spus ca, daca Daniela are nevoie de ceva, sa-l sune. Lui nu i se pare grava situatia, a zis ca daca ar fi batut-o, nu mai iesea din spital!”, a mai spus Ana Crudu.

„Se simte foarte bine, se vindeca, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se da cu unguente, se regenereaza totul. In doua zile va fi bine. Sunt ferm convins ca a plecat din tara, asta e omul. Daca ea a decis sa nu depuna plangere, n-a depus, e un ordin de restrictie. Totul merge extraordinar de bine, e tanara, se reface”, a declarat si Nelu Crudu

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News