Daniela Crudu sufera de o boala crunta, fara ce pastile nu pleaca vedeta de acasa

By
loading...

Cunoscuta ca vedeta matinalului de la Antena 1, Daniela Crudu, si-a inceput cariera ca animatoare in cluburile de noapte. Mai apoi a urmat o scoala de fotomodele si de manechine. Norocul i-a suras insa cand a fost remarcata si adusa in fata presei de catre printul Andrei Ratiu, prin intermediul scolii de modeling Prince d’Armeny. Ea a castigat titlul de cel mai frumos fotomodel din Romania.

Desi avea un job full-time ca asistenta la cei doi matinali de pe Antena, Razvan si Dani, nu a renuntat la activitatea care a consacrat-o, animatoare in cluburi de noapte. Dansa din placer si castigand in jur de 100 de euro pe seara. Punctele de raiting pe care ea le adduce emisiunii sunt cu mult mai multe decat cele inregistrate de brunet Mantea.

Daniela (29 de ani) munceste de la 16 ani, cand castiga bani frumosi ca animatoare. Si acum are agenda plina, ea fiind prezenta in mai toate emisunile de la Antena 1, precum “Ultimul trib” filmat in Madagascar si “Poftiti la Nea Marin!”.

Insa din cauza programului incarcat, superba brunet a clacat, fiind diagnosticata cu diabet in urma cu doua luni. ”Glicemia este mare si am inceput sa fac un tratament cu niste pastille foarte puternice pentru diabet. Am tratament si regim”, a marturisit ea, la Antena 1.

Daniela nu renunta insa nici la contractele din tara, din localuri unde se ocupa de organizarea de petreceri si evenimente, nici la petrecerile din cluburi. Apropiatii ei au declarant ca ea nu iese insa din casa fara medicamente, pe care le ascunde in posetuta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News