Daniela Gyorfi îi da replică lui Mădălin Ionescu: „Să se scarpine, dacă o mănâncă”

By
loading...

Daniela Gyorfi, cunoscuta interpreta din Romania a fost invitata Cristinei Siscanu la emisiunea online pe care o modereaza si care ii poarta numele. Cel care se ocupa de productie este chiar sotul ei, Madalin Ionescu, cunoscut pentru cat este de implicat si serios atunci cand este implicat intr-un proiect.

Cei doi formeaza un cuplu de 10 ani si au reusit sa le dea peste nas rautaciosilor care nu au crezut niciodata in relatia lor si afirmau ca in foarte scurt timp ei se vor desparti. Au fost o buna perioada colegi la postul de televiziune Kanal D, insa prima care si-a dat demisia a fost Cristina Siscanu, urmata de Madalin Ionescu. Dupa ce au devenit parinti, cei doi au fost foarte implicati in cresterea micutei lor, dar si pe cei doi copii ai fostului prezentator de la Kanal D, care au luat decizia de a se muta alaturi de tatal lor si noua sotie.

Acum ca Petra a crescut, cei doi au realizat ca nu pot sta departe de televiziune, astfel ca au inceput sa realizeze emisiuni online, care nu le ocupa atat de mult timp precum un job la o televiziune de nisa. Cristina Siscanu este prezentatoare, iar Madalin Ionescu este mereu alaturi de echipa de productie si ii da indicatii pretioase sotiei sale.

Cristina a avut-o invitata pe Daniela Gyorfi, iar pe parcursul discutiei pe prezentatoare a bufnit-o rasul din cauza ca sotul sau i-a atras atentia in casa cum ca aceasta s-ar scarpina excesiv pe picior, spunandu-le acest lucru si invitatilor sai. Daniela Gyorfi a facut imediat o gluma pentru a destinde atmosfera: „Lasa, Madalin, sa se scarpine fata, daca o mananca. Daca erai langa ea, o scarpinai tu.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News