De câteva zile vedea cum femeia asta tot dădea târcoale pe lângă atelierul său. Atunci, mecanicul a decis s-o înregistreze, dar nu i-a venit să creadă ce a auzit după câteva minute. Ce se întâmpla, de fapt, cu femeia

By
loading...

Richard Newberry are propriul atelier de reparat mașini în Florida, SUA. În fiecare zi, timp de trei săptămâni la rând a observat o femeie micuță care mergea mereu pe lângă atelier către o destinație necunoscută.

Femeia nu părea foarte veselă, dar într-o vineri ea era vizibil supărată, ochii îi erau plini de lacrimi. Așa că Richard a decis să meargă și să vorbească cu ea. Femeia i-a zis că este foarte tristă și că nu mai are nimic pentru care să trăiască. Ceea ce i-a mărturisit apoi mecaniciului l-a făcut pe acesta să tremure.

Numele ei este Ernestina Nuñez și este femeie de serviciu la un institut local, fiul ei, un fost soldat în Marina americană suferea de stres post-traumatic. Cu un an înainte el făcuse ceva îngrozitor: se împușcase, lăsând în urmă doi copii mici.

Ernestina nu mai putea găsi puterea să continue și spunea că se gândește să se sinucidă și ea, „nu mai am niciun prieten”, i-a mărturisit mecanicului. Richard i-a răspuns: „Acum ai un prieten. Eu voi veni aici în fiecare zi să vorbesc cu tine”, dar apoi a făcut ceva care i-a schimbat viața pentru totdeauna. I-a arătat mașinile și i-a spus că își poate alege una din ele, aceasta va fi a ei, pe gratis. În felul ăsta nu va mai merge atât de mult pe jos până la locul ei de muncă.

Ce l-a făcut pe Richard să fie atât de bun cu o străină? Și el trecuse prin multe: încălcase legea, fusese în pușcărie, rămăsese fără casă. În imaginile de mai jos puteți vedea momentul în care Richard îi comunică decizia lui despre mașină Ernestinei, un moment foarte emoționant:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News