De ce a murit Ionela Prodan? S-a luptat până în ultima clipă! Ionela Prodan, transformată toată si măcinată de boala: Secretul tinut ascuns de familie:

By
loading...

Ionela Prodan a murit, la vârsta de 70 de ani, după ce s-a luptat luni în șir cu o cruntă boală ce i-a măcinat rinichiul. De la sfârșitul anului 2017, Ionela Prodan începuse să arate tot mai rău, schimbată de maladia care nu i-a dat pace.

În ultimele imagini făcute publice, Ionela Prodan arată vizibil mai slabă, precum și slăbită. Medicii fuseseră rezervați cu multă vreme înainte

În urmă cu ceva săptămâni, Ionela Prodan a intrat în comă, moment după care și-a petrecut timpul mai mult imobilizată, pe patul de spital, la tratament intensiv, fapt pe care familia l-a ținut privat.

„Am spus deja că un astfel de pacient este unul problematic, din punct de vedere medical. Un pacient critic, care necesită monitorizare intensivă. Vă reamintesc că nici la ora actuală, datele medicale nu au fost comunicate de familie și de cadrele medicale,” a explicat un doctor, în cadrul emisiunii „Răi Da’ Buni”.

Curg zeci de mesaje de condoleanţe: „Dumnezeu să îi odihnească în pace, sufletul frumos!”

După tragica veste au început să curgă zeci de mesaje de condoleanţe şi de tristeţe, iar multe persoane şi-au exprimat profundul regret.

„Condoleanţe nasa mea, suntem alături de tine!” a scris Niculescu Andreea.

loading...

„Of Dumnezeu să îi odihnească în pace, sufletul frumos Iar pe tine, Ana, să te intărească şi să-ţi dea putere De Acolo de Sus te va ocroti şi va avea grijă de ţine ❤️Condoleanţe Te îmbrăţişez ” a transmis altcineva.

„O Doamne, cât am sperat că se va face bine. Dumnezeu să o odihnească în pace!” a fost un alt mesaj.

„Dumnezeu să o odihnească în pace şi pe voi să va întărească! Condoleanţe familiei! ” a fost o altă reacţie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News