De ce a purtat Adelina Pestritu costum si palarie la botezul Zenaidei

By
loading...

La botezul fetitei sale Adelina Pestritu a atras toate privirile prin tinuta sa din prima parte a zilei ce a fost cu totul spectaculoasa si neasteptata. Vedeta ne-a dezvalui motivul pentru care a purtat costum si palarie la botezul fiicei sle, Zenaida Maria.

Invitata la interviurile VIVA!, proaspata mamica a povestit despre botezul fiicei sale, Zenaida. In momentul in care fetita a fost botezata, in prima parte a zilei, Adelina a purtat o tinuta ce duce spre o inspiratie masculine, un costum alb, pe cap avand o palarie in aceeasi nuanta. Ea a iesit din tipar, intrucat toata lumea se astepta ca ea sa poarte o rochie, cee ace ar fi denotat feminitate. Adevaratul motiv pentru care Adelina Pestritu a purtat o palarie se leaga si de faptul ca a dorit sa respecte biserica.

“Alb inseamna puritate. Mi-am dorit foarte mult pentru biserica sa fie tinute decente. Am optat pentru o tinuta cu pantalon și palarie, pentru ca din cate stiu femeile trebuie sa aiba capul acoperit in biserica. Si barbatii capul descoperit, daca nu gresesc. Plus ca mie imi plac palariile. As purta oricand si la orice tinuta. Mi se pare un accesoriu extrem de elegant. Cred eu ca a fost o tinuta asa cum mi-am dorit. Totul a fost foarte controversat, inclusiv tinuta. Ma asteptam la reactii pro și contra. Nu trebuie sa ma placa toata lumea. (…) Imi plac foarte mult extremele. Oamenii au gusturi diferite. Nu poti sa comentezi gusturile unui om”, a declarat Adelina Pestritu la Interviurile VIVA!.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News