De ce nu trebuie să acoperim cu folie alimentele ținute în frigider! Ai grijă, greșeala asta o faci și tu fără să-ți dai seama!

By
loading...

Cu toții gândim că dacă vom consuma alimente proaspete nu vom face nicio infecție digestivă. Acest lucru este total neadevărat. Ei bine, majoritatea alimentelor contaminate cu salmonella, spre exemplu, arată și miros normal. Nu știai, nu-i așa?

Un alt lucru important de știut este că vitamina A puteți s-o luați dintr-o felie proaspătă de pepene. O folie de plastic pusă peste alimentele depozitate în frigider nu face altfel decât să înmulțească bacteria E-coli.

Un pepene căruia nu îi spălați coaja, poate fi sursa hepatitei A. De alfet, carnea de vânat crud-uscată este un mare pericol pe care al trebui să-l luăm în seamă.

Carnea, laptele și ouăle nepreparate sunt alimente care poartă o bacterie prezentă peste tot în mediu- salmonela. Important de știut și de reținut este că majoritatea produselor contaminate arată și miros normal.

Oricine atinge aceste alimente este bine să se spele imediat pe mâini, sub jet puternic de apă. Suprafețele de lucru și ustensilele de bucătărie care au luat contact cu ouă crude, carne crudă, lapte crud, trebuie igienizate cu apă caldă și detergent imedia după utilizare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News