Delia are mari batai de cap in Filipine! Vedeta a fost piscata rau de o insecta

By
loading...

De cativa ani, Delia prefera ca imediat ce intra in noul an sa mearga cateva zile bune undeva in strainatate si sa se relaxeze, departe de viata mondena, de haosul de la filmari si de toata agitatia pe care viata de vedeta o presupune, mai ales ca este un personaj foarte solicitat in showbizul romanesc.

Odata ce incepe un an nou, Delia se incarca cu energie in tari exotice, la mare, la soare, unde este cald si frumos, iar acum a decis sa mearga intr-o vacanta periculoasa cu multe riscuri. A ales ca destinatie, o tara insulara, in Asia de Sud-Est,  in Oaceanul Pacific si anume Filipine.

Locatia pe care a ales-o este una superba si o incanta din plin pe cantareata, insa i-a dat mari batai de cap si i-a cauzat cateva probleme. In timp ce statea la plaja din cea mai mare provincie filipineza, Palawan si se bucura de soarele de acolo, Delia a fost intepata de o insecta si recunoaste ca a facut o greseala ca s-a scarpinat, de atunci are numai neplaceri, o ustura foarte tare si o mananca.

Delia a postat pe Instagram un filmulet in care spune: „Daca ai indraznit sa te scarpini o singura data, te-ai nenorocit pe viata”.

Atat prietenii cat si familia isi fac griji pentru vedeta, le este teama sa nu mai fie intepata din nou si sa ii cauzeze anumite probleme, De asemenea si fanii cantaretei s-au aratat destul de ingrijorati in ceea ce o priveste si i-au lasat multe comentarii prin care o incurajeaza si ureaza sanatate.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News