Descoperire socanta intr-o ferma: au gasit porci mutanti, plini de muschi, care urmau sa ajunga in comert. Ce le-au facut de au ajuns sa arate asa:

By
loading...

Abuzurile asupra animalelor pentru a satisface cererea consumatorilor nu reprezinta un fenomen nou.

Insa de multe ori se intrece masura, iar cazul de mai jos a scandalizat opinia publica internationala. Totul s-a intamplat dupa ce la o ferma din Cambodgia au fost descoperiti porci modificati genetic.

Animalele nu aratau deloc asa cum suntem noi obisnuiti: aveau muschii supradimentionati, mariti atat de mult incat pielea statea sa plesneasca sub presiunea lor.

In plus porcii erau atat de grei incat abia se puteau deplasa pe propriile picioare, multi dintre ei chiar nu se puteau ridica de jos pentru a umbla.

Totul a fost descoperit dupa ce un fermier a incercat sa vanda pe internet sperma acestor porci, asigurand obtinerea de rezultate similare: niste animale cu un procent scazut de grasime, dar cu o cantitate enorma de muschi.

Specialistii avertizeaza ca astfel de modificari genetice pot fi periculoase si ca animalele nascute cu mutatii nu duc deloc o viata usoara.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News