DJ Wanda a primit mai devreme cadoul de Mos Craciun. Iata ce surpriza i-a facut iubitul ei

By
loading...

Mos Craciun a vizitat-o mai devreme in acest an pe DJ Wanda. Vedeta a primit un cadou minunat din partea iubitului ei. El a surprins-o cu o sedinta foto de exceptie organizata in Paris, ce a inclus o echipa internationala de profesionisti si un stilist celebru.

Stilistul ce s-a ocupat de sedinta foto a lui DJ Wanda colaboreaza des cu vedete de talie internationala precum Kate Winslet, Monica Belucci sau Shakira. Artista marturiseste ca totul a fost o surpriza si ca nu a avut habar de ceea ce urma sa se intample.

“Intr-o dimineata, Karl mi-a spus sa-mi fac bagajele pentru ca luam trenul de la Londra la Paris. Nici prin gand nu mi-ar fi trecut ce avea sa se intample la destinatie. A organizat in cel mai mare secret o sedinta foto cu celebrul stilist Gabriel Fedeles, cel care le imbraca frecvent pe Kate Winslet, Monica Belucci sau Shakira.

Fotograful este Florian Saez, iar machiajul a fost realizat de o romanca, make-up artist care lucreaza la Londra, Adriana Bara. Complicele lui Karl a fost managerul meu, Claudiu Ciubotaru. Totul s-a intamplat fara ca eu sa banuiesc nimic. Tinutele erau deja facute de stilist, toate look-urile au fost concepute in avans. Am ramas surprinsa si pot spune ca este cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit pana acum”, a marturisit DJ Wanda.

Artistei ii plac foarte mult fotografiile si spune ca le va folosi in viitoarea sa campanie de extindere la Londra a buisness-ului sau in industria tatuajelor in primavara anului viitor.

“Impreuna cu Karl am decis sa deschidem Wanda Tatoo si la Londra in primavara anului viitor, iar aceste fotografii vor fi folosite pentru noul site, pentru cataloagele de promovare si chiar pentru un Billboard exterior ce va anunta salonul de tatuaje. Este un proiect la care muncim acum amandoi. Suntem in cautare de spatii, facem actele si trebuie sa obtinem toate aprobarile necesare”, a mai spus Wanda.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News