Dj Wanda şi iubitul ei au planuri mari de viitor. „Ne dorim un copil”

By
loading...

Dj Wanda a fost recent prezenta in cadrul unei mesiuni tv alaturi de iubitul ei. Cei doi au vorbit despre planurile de viitor pe care le au impreuna. Fericitul cuplu se gandeste chiar si la un copil impreuna. Atat ea cat si Karl, iubitul ei sunt extrem de incantati de idee

Dj Wanda si Karl, iubitul ei in varsta de 45 de ani se pregatesc intens pentru nunta si is doresc ca evenimentul sa se desfasoare undeva pe o plaja sai chiar in Bucuresti. Ei nici nu se gandesc sa faca nunta intr-o sala obisnuita si o sa fie ceva foarte legat de Romania.

„Pe o plaja, sau chiar aici in Bucureşti. Nu intr-un ballroom. O sa fie ceva foarte legat de Romania pentru ca imi place foarte tare ca el, peste tot pe unde merge, se mandreste cu asta”, au spus cei doi indragostiti.

Cei doi indragostiti iau in calcul si posibilitatea de a deveni parinti, insa lucrul acesta nu ii sperie chiar deloc si s-au gandit deja si la nume pentru un viitor bebelus.

„Ne dorim un copil si astfel, am ajuns la o conventie, pentru ca, Karl este din Noua Zeelanda. Daca va fi fetita, se va numi Kaitaia, dar cu siguranta, trebuie sa aiba si un nume romanesc. Romania. De ce nu? Eu ma mandresc cu tara din care sunt. E mai nasol daca e baietel. Trebuie sa ne gandim. Cu siguranta va fi numele Kai. Dar trebuie sa ne gandim. Deocamdată ne-a placut ideea”, a marturisit DJ Wanda, in platoul emisiunii „Rai Da Buni”.

 

 

loading...

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News