Doctorii i-au spus să-și ia rămas bun de la cei dragi, după ce au descoperit că suferă de o boală gravă, în fază terminală. La un an de zile, medicii au rămas fără cuvinte: omul se videcase total! Ce a consumat bărbatul în fiecare dimineață: „M-am născut a doua oară!”

By
loading...

În urmă cu 13 ani, un bărbat din Zagreb, pe nume Ante Kresic, a fost diagnosticat cu cea mai periculoasă formă de boală, aceasta suferind de cancer la plămâni.

După ce medicii i-au spus că nu mai are mult timp de trăit, bărbatul a început să testeze un tratament pe bază de miere. La câteva luni după ce a fost diagnosticat, medicii care nu îi mai dădeau nicio speranță, au fost surprinși să vadă că bărbatul mai este încă în viață.

Vreme de un an, bărbatul a consumat acest amestec, timp în care boala a dispărut complet. Kresic a hotărât că merită să împărtășească și altora experiența lui. Un alt exemplu, este o femeie din Bosnia, care a reușit să se vindece și ea de afecțiunea de care suferea, consumând amestecul de miere cu ghimbir.

Cine dorește să încerce acest preparat, nu are nimic de pierdut. Ai nevoie de două rădăcini mari de ghimbir, pe care le amesteci cu jumătate de kilogram de miere.

Pune acest amestec într-un borcan și consumă o lingură de 3-4 ori pe zi. Primele efecte încep sa apară după patru zile.

În tot acest timp, nu uitați că e bine să aveți o gândire pozitivă și să nu renunțați niciodată să luptați, indiferent de ce vor spune medicii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News