Doctorii le-au spus la 20 de săptămâni de sarcină că bebelușii lor vor arăta ciudat, dar mama a refuzat să facă avort. Când au venit pe lume toată lumea din sala de nașteri a plâns, uite cum arătau copiii și ce s-a întâmplat după 8 luni:

By
loading...

Shelley Tucker era însărcinată în 20 de săptămâni atunci când a aflat că va avea gemeni. Dar apoi, medicii au aflat și altceva: i-au spus viitoarei mămici că cele două fete ar putea să fie siameze.

Se părea că erau legate prin cavitatea abdominală și piept. Viitoarei mămici i s-a mai spus și că probabilitatea ca o operație de separare a lor să fie un succes era foarte mică, așa că, părerea medicilor era aceea că cea mai bună decizie era avortul.

Dar părinții au refuzat. Shelley își amintește: ,,Doctorul și-a dat verdictul, iar eu mi-am simțit copiii, fizic, în mine, de parcă îmi cereau să îi las să trăiască. Așa am înțeles că nu puteam să fac ce îmi spunea medicul.”

Alison June și Amelie Lee Tuckers s-au născut în martie 2011 și au petrecut primele 8 luni de viață în spital. În acest punct întreaga familie dădea o mână de ajutor și avea grijă de ele.

În cele din urmă a fost programată operația. Fetele trebuiau să ajungă la 8 luni pentru a fi capabile să supraviețuiască operației. Pentru operație a fost nevoie de o echipă de 40 de doctori și 40 de ore de muncă, dar în cele din urmă au reușit.

Tatăl fetei spune că a fost o mare bucurie pentru el să-și vadă fiicele dezvoltând două personalități diferite, pe când mama spune că simplul fapt de a le urmări crescând și făcând primii pași este un miracol.

Acum micuțele au învățat deja cum să trăiască separate:

loading...

Sursa: Wikr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News