Doctorul a intrat grăbit în spital, întârziase mult, trebuia să opereze un băiețel. Tatăl enervat l-a făcut cu ou și cu oțet când l-a văzut. Operația a reușit dar la plecare n-a mai stat de vorbă cu tatăl, a plecat fugind. Când a aflat unde fugea, tatăl a început să plângă

By
loading...

Un doctor a intrat în spital grăbit după ce fusese sunat pentru o operație de urgență. A răspuns la apel rapid, și-a schimbat îmbrăcămintea și a mers direct către unitatea unde trebuia să opereze. Acolo, în sala de așteptare l-a găsit pe tatăl unui băiat care mergea în stânga și-n dreapta agitat, în așteptarea medicului. Văzându-l că a sosit, tatăl a urlat:

,,Ce ți-a luat atât să vii? Nu știi că fiul meu e în pericol? Nu știi ce e aia responsabilitate?

Medicul a zâmbit și a spus:

,,Îmi pare rău, nu am eram în spital și am venit imediat ce am fost sunat… Și acum vă rog să vă calmați ca să îmi pot face treaba”

,,Să mă calmez? Dacă era fiul tău în camera de alături chiar acum, tu te-ai calma? Dacă fiul nostru moare acum, ce vei face?? a spus tatăl, furios.

Medicul a zâmbit iar și a răspuns: ,,Îți voi răspunde cu un citat din Biblie: din cenunșă am venit și în cenușă ne vom întoarce, binecuvântat fie numele Domnului”. Doctorii nu pot prelungi vieți. Mergi și roagă-te pentru fiul tău, noi aici vom face tot ce ne stă în puteri, cu voia Domnului”.

,,Să dai sfaturi când nu ești implicat e foarte ușor…” a mormăit tatăl.

loading...

Operația a durat câteva ore, după care medicul a ieșit din sala de operație fericit: ,,Slavă Domnului, fiul său e salvat!” Și fără să mai aștepte răspunsul tatălui, și-a continuat drumul fugind: ,,Dacă ai vreo întrebare, întreabă asistentele!!”.

Tatăl a întrebat pe o asistentă peste câteva minute: ,,De ce e atât de arogant? Putea să aștepte câteva minute ca să întreb de starea fiului meu”.

Asistenta a răspuns, având lacrimi în ochi: ,,Fiul lui a murit ieri într-un accident de mașină, era la înmormântare când l-am sunat pentru operația fiului tău. Iar acum, că a salvat viața fiului tău, a plecat în fugă pentru a se întoarce la înmormântare”.

Morala ar fi aceasta: nu judeca niciodată pe nimeni pentru că nu vei știi niciodată cum e viața lor și prin ce trec.

loading...

Sursa: sunnyskyz

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News