Doi rechini au murit în plasele lor, așa că pescarii i-au dus la mal pentru a le folosi carnea, însă au rămas cu gura căscată când i-au tăiat pe burtă! Ce au găsit în interior

By
loading...

Pescarii taiwanezi au salvat 68 de pui nenăscuți de rechin, din interiorul mamelor decedate, din specia rechin-tigru. Alți 7 pui au murit. Supraviețuitorii au fost trimis la un centru de studii marine pentru a fi evaluați și observați.

Primul rechin găsit cătarea aproape 500 de kilograme și pescarii au slavat 38 de pui din interiorul ei. În ziua următoare, a fost capturată și a două femele, ce cântarea 220 de kilograme și urma să aducă pe lume 37 de pui. Sarcina celei de-a doua era mai puțin evoluată, așa că 7 dintre pui nu au supraviețuit.

Iată imaginile:

 

Te-ar putea interesa și: A vărsat din greșeală sare normală peste nisipul de pe plajă, ce s-a întâmplat apoi e șocant: „din nisip tot ieșea ceva, prima dată m-am speriat, dar când am văzut am rămas trăsnit…” Uite ce făcuse

Poate părea destul de ciudat ca cineva să verse sare de bucătărie pe nisip, dar ceea ce este și mai incredibil este ce urmează după ce bărbatul din clipul de mai jos face asta. Imediat după această actiune cam ciudățică, din acel loc unde a presărat sare pare să iasă o creatură ciudată care stătuse ascunsă dedesubtul nisipului. Uimitor, nu?

loading...

În cele din urmă mica creatură s-a dovedit a fi o scoică din familia Solenidae, o moluscă, aceasta apare la suprafața nisipului din cauza reacției la sare. Oamenii de știință spun că această moluscă nu poate să facă față la concentrații foarte mari de sare, așa că dacă se întâlnesc cu așa ceva ele își părăsesc casa și merg în căutarea uneia noi.

Molusca din imaginile de mai jos arată ca o creatură extraterestră, dar nu o lăsați să vă sperie. Așteptați până când acest om creativ vă arată restul corpului ei. Și da, e comestibilă!

Uite cum se prinde acest tip de moluscă:


 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News