Dovada că până acum ai gătit total greșit cartofii la cuptor! Data viitoare să ții cont de acest truc, o să iasă atât de buni că ți se topesc în gură

By
loading...

Cui nu-i plac cartofii rumeniți la cuptor? Există numeroase rețete pentru această garnitură delicioasă, dar de cele mai multe ori rezultatul final lasă de dorit.

Nu trebuie să vă îngrijorați, căci One Pot Chef, un chef din Australia faimos pe o rețea de socializare, a dezvăluit un truc simplu ca să facem cei mai buni cartofi la cuptor. Dacă respecți acest lucru și îl aplici ca la carte, cartofii nu au cum să nu fie crocanți și gustoși.

Tot ce trebuie să faci este, mai întâi, să cureți cartofii de coajă. Apoi, cartofii se taie în jumătate, iar dacă sunt de mărime mare, în patru.

Acum urmează partea cea mai importantă a procesului, pentru care ai nevoie de o furculiță. Așadar, ia o furculiță și începe să „zgârii” cu aceasta suprafața cartofilor tăiați, și vei observa cum se vor forma niște striații. Astfel, la final, cartofii vor avea acea crustă crocantă după care toți se dau în vânt. Nu mai rămâne decât să adaugi un praf de sare, apoi să îi dai la cuptor ca să se coacă.

Iată în imagini trucul pas cu pas:

Poftă bună!

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News