Dupa ce a divortat la nicio luna de la nunta, Bianca Rus si-a gasit consolare. Iata cine ii vindeca ranile

By
loading...

Bianca Rus trece prin cele mai grele momente din viata ei, clipe pe care si le-ar fi dorit sa nu le intalneasca niciodata. In urma cu ceva timp credea ca si-a intalnit dragostea vietii, omul care urma sa ii fie alaturi toata viata, la bine si la greu, insa soarta i-a dat visul peste cap si i-a demonstrat ca nu este asa.

Bianca si Antonio, s-au iubit timp de un an, au avut parte de cele mai frumoase momente, se simteau cei mai fericiti oameni si au decis sa isi uneasca destinele.

La doar o luna dupa ce au facut nunta, Antonio Luigi Gottschling a depus actele pentru a divorta. Bianca a fost extrem de dezamagita, aceasta a facut eforturi mari ca sa aiba o nunta perfecta si sa fie o mireasca de vis, a facut operatie de micsorare a stomacului si a slabit 40 de kilograme, ca rochia sa ii vina ca pe manechin.

Motivele despartirii sunt prezentate in mod diferit de catre cei doi, fiecare avand o alta varianta, se zvoneste ca cearta ar fi inceput chiar din ziua nuntii.

Bianca a trecut si peste cel mai scurt mariaj, asimileaza lucrurile si isi reface viata asa cum este si normal. Pentru a isi revenii, aceasta a plecat in Satu Mare, langa persoana care o intelege cel mai bine, acasa la mama ei.

Bianca si Antonio au vrut sa aiba cea mai frumoasa nunta, una ca in basme, iar pentru asta au investit multi bani, urmand o luna de miere romantica, in care s-au rasfatat cum au stiut mai bine. Bucuria si momentele frumoase de atunci au trecut intr-o clipa, iar acum toti banii cheltuiti atunci s-au transformat in motiv de discutie in cadrul tribunalului.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News