Dupa nasterea bebelusului, Meghan Markle si Printul Harry trebuie sa respecte anumite reguli. Afla care sunt acestea

By
loading...

In primavara anului 2019 Megan markle si Printul Harry vor deveni parinti pentru prima oara. Bineinteles ca un titlu regal vine si cu responsabilitati, astfel Ducii de Sussex vor avea anumite reguli regale carora vor trebui sa se conformeze. Ei vor trebui sa tina cont de secole intregi de traditie, dar si de dorintele Reginei.

Nu va exista un baby shower

Precum printul William si Kate Middelton ce au trecut deja de trei ori prin asta, Megan si Harry vor trebui sa respecte obiceiurile impuse de Casa Regala Britanica. Provocarile vor incepe inca de dinainte ca bebelusul sa fie nascut, intrucat Megan nu va putea sa faca un baby shower, petrecerea data in cinstea nou-nascutului. Acest lucru deoarece se considera ca cei doi sunt destul de bogati incat sa isi permita orice, iar o astfel de petrecere ar fi prea opulenta si nepotrivita.

Prima persoana care afla trebuie sa fie Regina

O regula foarte importanta este de asemenea cea care impune ca la nasterea bebelusului prima care afla sa fie Regina Angliei. De altfel, evenimentul trebuie anuntat si prin intermediul unui panou ce va fi postat in fata Palatului Buckingham, afis ce trebuie semnat de catre doctorul ce a supervizat nasterea. Ulterior crainicul orasului, Tony Appleton va striga vestea nasterii.

Nasterea cu martori

Pe vremuri, nasterile regale aveau loc la palat, insa regula a fost rupta de catre Printesa Daiana. Avand in vedere ca mai nou nasterile acasa sunt la moda din nou, nu e exclus ca Meghan sa reia traditia familiei.

loading...

O alta regula ce nu mei este respectata este aceea ca nasterea sa se produca in prezenta unui martor care sa confirme ca aceasta a avut loc. De asemenea, in camera in care urma sa aiba loc nasterea, tatii nu aveau voie, dar cu siguranta nici de aceasta regula Printul Harry nu va tine cont.

 

 

loading...

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News