Dupa Revelion, ca in fiecare an Delia fuge in vacanta, insa acum a ales o destinatie foarte periculoasa

By
loading...

In Noaptea dintre Ani, Delia canta in Beraria H, iar pretulunui bilet este intre 450-750 de lei de persoana, iar copii care au pana in 12 ani se pot bucura de o reducere de 200 de lei. Anult trecut, artista a avut mai multe concerte prin tara, in urma carora a strans un onorariu in valoare de 60.000 de Euro.

In ultimii doi ani, artista si-a facut un obicei, ca in primele zile dupa anul nou, sa plece in vacanta si sa se relaxeze. Dupa un an plin de evenimente, concerte si filmari, are nevoie sa simta ca respira, ca sta linistita si ca se resfata departe de tot ce inseamna televiziune.

Delia asteapta cu nerabdare sa plece in vacanta, imediat dupa Revelion, aceasta pleaca intr-o tara exotica, la soare si la caldura in Filipine, o tara insulara din Oceanul Pacific. Fanii nu sunt deloc incantati de alegerea artistei si sunt foarte ingrijorati fiindca in urma cu ceva timp, in acea zona, natura s-a dezlanuiti, fanii se tem pentru siguranta cantaretei. Desi este o zona riscanta, Delia este optimista si vede doar partea buna din aceasta poveste, stie ca totul va fi bine si ca se va distra de minune impreuna cu sotul ei pe care il iubeste foarte mult. Artistei ii este greu sa plece pe undeva, la mii de kilometri distanta fara acesta, nici nu se mai poate bucura de concediu, oriunde pleaca, prefera sa fie si el.

Anul trecut dupa Revelion, Delia si sotul ei au plecat in Thailanda, si-au rezervat loc intr-un resort din India si au petrecut cateva zile minunate, bucurandu-se de vremea de acolo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News