E cea mai păroasă fată din lume și s-a ras pentru prima dată în viață după ce s-a căsătorit. Când a văzut soțul ce se ascundea după atâta păr a înghețat! Imagini incredibile, caz unic în lume!

By
loading...

O fată din Thailanda, care a fost numită „Cea mai păroasă fată din lume”, a dovedit că dragostea nu cunoaște limite. În ciuda faptului că a fost acceptată de cel care este acum soțul ei, ea încă vrea să îi arate că ar face orice pentru el, inclusiv să își radă părul de pe față, pentru prima dată în viața ei!

Supatra are 17 ani și locuiește în Bangkok, Thailanda. Ea suferă de o boală genetică rară, numită Sindromul Ambras, cunoscut și sub numele de Sindromul Vârcolac. Această boală se caracterizează prin creșterea excesivă a părului pe tot corpul, inclusiv pe față. În 2010, Supatra a primit titlul de cea mai păroasă fată din lume și a intrat în cartea recordurilor.

Încă nu există un leac pentru boala de care suferă, însă Supatra a învățat să își accepte boala și să încerce să trăiască normal. Ea precizează: „Nu mă simt mai diferit față de altcineva, am mulți prieteni la școală, faptul că sunt păroasă mă face specială. Au fost câțiva care mă necăjeau, îmi spuneau Față de Maimuță, dar acum nu mai fac asta. Sper ca la un moment dat să se găsească un leac.”

Supatra s-a ras pentru prima dată pe față după ce s-a căsătorit, povestea ei a devenit virală și a atras laude și aplauze din toate colțurile lumii. Iată cum arată ea fără păr pe față:

s1

s2

s3

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News