E stirea zilei in Romania! „Alexandra si Luiza au fost rapite!” Se fac arestari in Italia!

By
loading...

Seara de miercuri, 5 februarie a adus în spaţiul public dezvăluiri neaşteptate privind cazul Caracal! Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a anunţat că urmează o ar.stare importantă în Italia. Şi asta nu e tot…

Un mesaj postat de Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare a stârnit curiozitatea internauţilor. Unchiul Alexandrei Măceşanu a scris, fără să dea foarte multe detalii că în această seară de 5 februarie, un personaj important va fi ar.stat în Italia.

„Are legătură cu familia Dincă, clanul Baboi şi răpirea fetelor! Statul român făcut de râs în ultimul hal! Meritul prietenului meu să fie al lui. Şi îl felicit. Veţi vedea!”, a precizat Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Înainte de această dezvăluire, Alexandru Cumpănaşu a transmis prin acelaşi canal de comunicare că are „veşti proaste pentru clanurile Baboi, Dincă şi Ţăndărei”.

Alexandru Cumpănaşu a fost înştiinţat de Parchet şi IGPR că s-a dispus începerea urmăririi p.nale şi constituirea dosarului p.nal, în urma unei plângeri depuse de el.

Vorbim despre nişte am.ninţări atât la adresa sa, a familie lui, dar şi a altor persoane apropiate: „om.r, răp.re, v.ol, ş.ntaj, t.rtură”, a adăugat Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu speră ca începerea urmării p.nale să fie urmată de arestarea vinovaţilor.

loading...

„Probele sunt directe şi zdrobitoare! Clanurile faţă de care am depus plângerea sunt: CLANUL BABOI, CLANUL DINCĂ, CLANUL ŢĂNDĂREI‼ Am.ninţările sunt imposibil de scris aici❗❗❗”, a clarificat Alexandru Cumpănaşu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News