Ea e fetița care a impresionat doctorii din toate colțurile lumii. Așa ceva nu s-a mai văzut, voiau să avorteze, dar acum plâng de mândrie! E cel mai rar copil din lume! Se întâmplă o dată la 48 de milioane de bebeluși!

By
loading...

Un copil este un miracol în sine, însă unii copii sunt mult mai miraculoși, veți vedea în continuare de ce spunem asta.Nașterea Lui Lucy Marie Perkins a fost o adevărată minune. Încă de când a venit pe lume, fetița a uimit pe mulți, inclusiv pe medicii care au asistat-o la naștere pe mama sa. Cazul este atât de rar încât se întâlnește o dată la 48 de milioane de nașteri.

Pe lângă asta, părinții fetiței sunt și ei un caz special. Caitlin şi Tom Perkins sunt doi tineri din Dirrranbandi, Queensland, ambii născuţi pe 16 august 1986 care au devenit părinţi pentru prima oară pe… 16 august 2016, adică 30 de ani mai târziu. Astfel, cei trei membri ai familie îşi vor sărbători zilele de naştere în aceeaşi zi.

Însă și părinții acestui copil atât de special sunt la rândul lor un caz rar: sunt născuți amândoi în același an și în aceeași zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de minute diferență. Când s-au cunoscut au fost surprinși de coincidență, au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au îndrăgostit nebunește unul de altul.

În urmă cu un an, cei doi au decis să se căsătorească și abia apoi să facă un copil. Dar lucrurile n-au stat deloc așa, și mama a rămas însărcinată. Nu erau pregătiți pentru a avea un copil, dar de teamă că ar putea să nu mai aibă unul pe viitor, i-a făcut să pastreze sarcina.

Și bine au făcut, așa cum li se va demonstra mai târziu. Potrivit calculelor medicilor, micuța trebuia să se nască abia săptămâna viitoare, însă, în mod cu totul surprinzător, ea a vrut să vină pe lume mai devreme, chiar în ziua de 16 august, zi în care părinții ei au împlinit 30 de ani.

Uimiți dar și foarte fericiți că au un copil sănătos, Caitlin și Tom au decis să o boteze pe copilă Lucy Marie Perkins. Ei au considerat că nașterea fetiței în aceeași zi în care au fost născuți și ei este un miracol, așa că au vrut să poarte și numele sfânt de Maria, pentru că 16 august este la o zi după ziua Sfintei Fecioare Maria.

loading...

Nu doar fericiții părinți au fost uimiți, ci și doctorii care au supravegheat sarcina femeii. „Cât de incredibil este că cei trei au acum aceeaşi zi de naştere. Şi ce familie frumoasă formează.”, a scris medicul în dreptul imaginii în care apar cei trei.

Caitlin şi Tom Perkins se bucură din tot sufletul de momentele petrecute alături de fetiţa lor care s-a născut perfect sănătoasă, la 39 de săptămâni, având o greutate de 3, 3 kilograme.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News