Ea este cea mai rea mamă din lume! Și-a scos copiii în oraș și le-a cumpărat înghețată. Dintr-o dată, când au ieșit afară din restaurant, le-a luat înghețatele din mânuțe și le-a aruncat la gunoi. Incredibil de ce a făcut asta

By
loading...

Jaime Primak Sullivan este o scriitoare și mamă a trei copii, care ca orice părinte vrea să-și educe copiii bine, ca să fie niște cetățeni ai lumii așa cum trebuie.

Aceasta povestește pe contul ei de Facebook:

Deci…sunt cea mai rea mamă…din toate timpurile.

Mi-am scos copiii în oraș ca să mâncăm. După ce au mâncat, și-au comandat desertul pe care fiecare și l-a dorit și am așteptat cam 5 minute la coadă. Tânăra care ne-a servit (cred că avea maxim 17 ani) i-a înmânat fiecăruia câte o înghețată. Niciunul nu s-a uitat în ochii ei. Niciunul nu a zis un <<mulțumesc>>. Nici ei, nici mie…Așa că am așteptat. Am înumărat până la 10 în sinea mea până au apucat și ei să guste din înghețată apoi când am iești afară, m-am aplecat, le-am luat înghețatele și le-am aruncat la gunoi…Bineînțeles că au devenit isterici și au început să facă gură, dar văzând că eu stau calmă și mă uit la ei fără ză zic nimic, s-au oprit conștienți că am ceva de zis.

După care am început să le explic că, într-o zi, dacă vor fi norocoși, vor avea și ei un loc de muncă ca acea tânără care i-a servit și că sper ca atunci când vor ajunge așa ca oamenii să-i vadă, să se uite la ei, și să le acorde minimul de respect. Să le zică un mulțumesc în timp ce îi privesc în ochi.

Suntem prea mari la vârstele de 8/7/5 ani pentru a ne desfărșura fiecare zi fără să fim bine crescuți cu cei din jurul nostru.

Așa că astăzi sunt cea mai rea mamă din lume.

loading...

Sunt părinți care o susțin în ceea ce a făcut dar sunt și care consideră că a fost prea dură.

Tu ce părere ai? Crezi că ar fi putut să se facă înțeleasă altfel sau crezi că puțină dramă îi va ajuta pe copii să-și amintească lecția învățată toată viața?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News