El are 30 și ea 91 de ani! E șocant cum l-a cucerit această bătrânică pe tânăr, ce povestesc că fac e halucinant! Uite toate detaliile picante din relația lor

By
loading...

Acest cuplu crede la propriu că vârsta este doar un simplu număr, așa că nu ar trebui să intervină în mod negativ în relația lor.

Kyle Jones, în vârstă de 31 de ani, se află în prezent într-o relație cu Marjorie McCool, care are frumoasa vârstă de 91 de ani și este o fericită bunicuță. Greu de crezut, nu-i așa? Ei bine, avem pozele și clipul care o pot demonstra.

Un cunoscut site de știri a realizat un reportaj despre cei doi unde bunicuța dezvăluie câteva detalii picante despre relația lor. Descriind intimitatea lor, femeia a spus reporteriței: ,,Dragă, pot să-mi pun piciorul pe umărul lui. Nu glumesc… Primesc multă dragoste și atenție”.

Nici Kyle nu s-a abținut prea mult, iată ce a declarat pentru presă: ,,Avem o relație foarte fizică. Vorbim la telefon din când în când, dar totul e foarte se%ual. Am ieșit și în oraș de câteva ori, dar în general totul e foarte fizic cu noi.

Mie îmi plac lucrurile de care se jenează de obicei femeile. Ador ridurile și liniile lăsate. Femeile se îngrijorează de sânii lor lăsați, dar mie mi se pare că arată grozav. Nu prea sunt fac al chirurgiei plastice. Prefer părul gri, e natural. Oamenii spun că vreau moștenirea, dar nu e deloc așa”.

loading...

Bunica adaugă: ,,La început eram geloasă pe celelalte femei ale lui, dar se tot întorcea la mine și îmi spunea că eu sunt cea mai bună. Partea fizică a relației noastre e minunată. Sutn uimită, nu am trăit nimic mai bun de atât. Port îmbrăcăminte atrăgătoare în pat și încerc să port cât mai des sutienul, deși nu a mai rămas mai nimic acolo”.

Voi ce credeți despre relația lor?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News