El e românul care a câştigat 10.000.000 de euro la Loto! Avea super vilă în Călăraşi, mașini de lux, iaht, soție superbă şi multe afaceri! Uite ce s-a ales de el acum:

By
loading...

El este fostului poliţist comunitar care în urmă cu 10 ani dădea lovitura vieţii şi câştiga 10,5 milioane de euro la Loto.

Spre deosebire de alte cazuri ale unor norocoşi la loterie, care şi-au risipit banii după marele câştig, se pare că destinul lui Cristian Constantin a fost diferit.

Bărbatul a preferat să se folosească de bani și i-a cheltuit „cu cap”, așa că fostul om al legii şi-a cumpărat un Mercedes, un iaht şi a plătit aproape 100.000 de euro pe vacanţe, dar şi-a băgat banii şi în trei afaceri. Cristian Constantin este un om fericit, având în vedere că frumoasa lui soţie i-a dăruit şi un băieţel.

În afară de toate cele menţionate mai sus, fostul poliţist comunitar şi-a luat şi o vilă în Parcul Dumbrava din Călăraşi. Cu toate că a cheltuit mult, banii îi vin în continuare de la discoteca prevăzută cu teren de paintball şi bazin de înot. Constantin a mai investit într-o echipă de fotbal, dar şi în campania electorală a unui primar, ceea ce ulterior l-a ajutat să devină şi consilier local.

Norocosul mai are şi o firmă de tractări şi alte servicii auto, care îi aduce venituri frumoase.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News