Elena Basescu lanseaza o colectie de haine dedicata mamelor si copiilor. Uite cine este creatoarea de moda a proiectului „Elena Basescu & Kids”

By
loading...

Elena Basescu a lansat de curand o colectie de haine speciala pentru mamici si copii, dedicata ocaziilor speciale si sarbatorilor din sezonul rece. Cea mai mica dintre fiicele fostului presedinte Traian Basescu spune ca oportunitatea de a crea acest proiect a aparut in urma intalnirii sale cu creatoarea de moda Iulia Balan, cu care a avut o discutie care a inspirat-o in a lua aceasta decizie.

Elena are trei copii: micuta Anastasia, care are 6 luni, fiind nascuta in acest an in luna decembrie, Traian de aproape 4 anisori si Sofia in varsta ed 5 ani.

Printr-o postare pe Facebook, Elena a explicat cum a aparut aceasta idee de a crea modelele de haine confortabile, calduroase si usor de purtat de catre copii in perioada iernii.

„Ideea unei colectii de haine asortate mama – copii s-a conturat cu mult timp in urma, inca de pe vremea cand ma pregateam de botezul Sofiei. Mi-am dorit sa ma asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastiei, Sofia a fost cea care si-a dorit „sa fie ca mama’.

Oportunitatea acestui proiect a aparut in urma unei discutii cu prietena mea Iulia Balan, o tanara creatoare de moda extrem de talentata si cu experienta, avand know-how-ul gestionarii unei afaceri. Ea isi dorea sa faca pasul urmator: sa realizeze hainuţe pentru copii. Eu imi doream o colectie personalizata pentru mine si copiii mei, insa era greu de pus in practica de una singura. Asa a luat naştere proiectul ‘Elena Basescu & Kids by Iulia Balan’.

loading...

Este o prima colectie dedicata ocaziilor speciale din sezonul rece. Experienta de mama m-a ghidat sa aleg doar acele modele confortabile si usor de purtat de catre copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvant. „

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News