Elevii se bucura de mai multe zile de vacanta. Iata cand se intorc la scoala

By
loading...

Dupa fiecare zi in care elevii se trezesc dimineata ca sa mearga la scoala, acestia abia asteapta sa vina vacanta, sa se trezeasca mai tarziu si sa aiba mai mult timp liber, fara sa faca teme si sa invete in fiecare zi.

In cele din urma, dorinta elevilor s-a indeplinit si vor sta mai mult acasa. Acest lucru, este posibil datorita faptului ca acestia vor fi liberi pana pe data de 14 ianuarie, dupa care urmeaza 2 saptamani de cursuri in care isi vor relua obiceiurile zilnice, si imediat, dupa cele 2 saptamani, acestia intra iar in vacanta, cea intersemestriala.

Vacanta dintre semestre dureaza o saptamana, de pe 2 februarie pana pe 10 februarie 2019, iar pana atunci, joi pe 24 ianuarie elevii sunt din nou liberi. De ziua libera din data de 24 ianuarie se pot bucura si parintii, este zi zi libera pentru toata lumea, se sarbatoreste Ziua Principatelor Romane. Nu trece mult timp si elevii intra in vacanta de primavara, aceasta incepe pe data de 20 aprilie si se termina pe data de 5 mai.

Cea mai asteptata vacanta din toate timpurile pe care toti elevii o asteapta din totdeauna, este cea de vara si cea mai lunga de care elevii se bucura cel mai mult. Aceasta incepe pe data de 15 iunie si se termina pe 15 septembrie.

Elevii de liceu termina anul scolar pe o alta data, pe 31 mai, iar cei care sunt clasa a VII – a termina pe 7 iunie.

Indiferent ca sunt elevi de generala sau de liceu toti asteapta cu sufletul al gura vacanta si se bucura din plin de zilele libere in care se pot relaxa asa cum isi doresc.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News