Erau în supermarket, făceau cumpărături, dar când ceilalți clienți au înțeles de ce fetița asta micuță merge atât de ciudat, au sunat la poliție, motivul te va lăsa cu gura căscată

By
loading...

Imaginile unui bărbat care își trăgea fiica de păr în supermarket au devenit virale, motivul e unul cu adevărat trist!

Erika Burch își făcea cumpărăturile la supermarketul din cartierul ei, ca de obicei, atunci când a văzut un bărbat care își trăgea fetița de păr printre rafturi. Bărbatul chiar era tatăl fetei.

Îi ținea părul micuței strâns peste mânerul căruciorului de cumpărături. Burch a declarat că tot auzea cum fetița îl implora mereu să se oprească, ea spunea aproape plângând: ,,Promit că nu mai fac! Te rog oprește-te!”.

Erika a înțeles că trebuie să ia măsuri imediate, iată ce a făcut: în primul rând a făcut poze detaliate în timp ce bărbatul îi făcea propriei fiice acest lucru brutal, apoi i-a spus să îi dea drumul, dar acesta i-a răspuns că ar trebui să-și vadă de treaba ei și să nu se bage unde nu-i fierbe oala. Erika nu s-a lăsat: ,,Nu, în momentul ăsta fetița este treaba mea și vreau ca în acest moment să îi dai drumul la păr!”.

Apoi Burch a contactat poliția, dar aceștia i-au spus că știau de incident. Se pare că poliția a primit multe apeluri despre acest copil chinuit în acea seară și au asigurat-o că acest caz este investigat cu mare atenție. Dar sergentul cu care a vorbit i-a mai spus ceva: că omul avea tot dreptul să-și disciplinceze în acest fel fiica și că pentru ca acest incident să fie considerat un abuz, ar trebui ca pe corpul fetei să existe răni.

Iată ce mărturisește femeia, după ce a făcut tot ce a putut pentru această fetiță: ,,Oamenii îmi spun că greșesc pentru că mă implic atât de mult pentru ea, dar poți disciplina un copil și fără să îl tragi de păr printre rafturile supermarketului. Am vrut să o ajut pentru ca ea să știe că nimeni nu are dreptul să se poarte așa cu ea”.

loading...

Tu ce crezi, ce a făcut acest tată este un abuz asupra minorului, sau nu? Dacă vrei ca toată lumea să afle că DISCIPLINA de acest tip nu este normală, te rugăm să DISTRIBUI acest material. Poate ajută…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News