,,Eu și soțul meu nu puteam face copii și ne-am dus pentru tratament la medic. După câteva analize de simple ne-a spus ceva care ne-a făcut să ne fie scârbă. Nu știam ce făcusem până atunci” Vestea i-a lovit ca un trăsnet, iar acum nu știu ce să facă

By
loading...

Un medic dintr-o clinică de fertilitate din Mississippi a avut și el parte de un șoc atunci când a descoperit ce era în neregulă cu un cuplu care venise la el pentru că nu puteau avea copii, el a fost nevoit să le dea o veste foarte proastă.

Cei doi veniseră la clinică fiindcă doreau să conceapă un copil și voiau mai multe informații despre procesul de fertilizare in vitro. Medicul le-a făcut analize detaliate de sânge, printre care și câteva teste ADN de rutină, dar nu se aștepta să descopere așa ceva.

Rezultatele arătau că cei doi, cărora nu le-au fost făcute publice identitățile, erau gemeni biologici. La început doctorul credea că există doar o legătură de rudenie, probabil veri de gradul I. IAtă ce a declarat chiar el: ,,Însă când am privit mostrele de ADN mai de aproape, am observat că erau mult prea multe asemănări. Astfel mi-am dat seama că cei doi sunt gemeni”.

Așa se face că, la următoarea întâlnire, a trebuit să le dea vestea dureroasă. Medicul a povestit: ,,Soțul a spus că multe persoane au remarcat că el și soția au aceeași zi de naștere, că arată la fel, însă totul a fost pus pe seama unei coincidențe”.

Iată care este explicația pentru această cruntă coincidență care le-a distrus viețile: părinții lor biologici muriseră într-un accident, atunci când ei erau mici, dar niciun membru al familiei nu a dorit să îi adopte, de aceea au intrat în grija statului, fiind în cele din urmă adoptați de familii separate. Din cauza unei erori de completare, nicio familie nu a știut că adoptă un micuț care mai are și un frate geamăn.

Cei doi se întâlniseră încă din facultate și au descoperit că au multe lucruri în comun, ceea ce i-a apropiat rapid foarte mult. Acum ei urmează să ia o decizie cu privire la relație.

Sursa: ladbible

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News