Familia avea grijă de o fetiță de ani buni, dar abia acum au putut finaliza procesul de adopție. Când au ajuns în sala de judecată, nu le-a venit să creadă ce văd, nimeni nu se aștepta ca oamenii ăștia să apară acolo. Uite cum a reacționat fetița:

By
loading...

Pe 8 iunie 2016, cel mai mare vis al micuței Danielle s-a împlinit. Iată povestea ei!

De când era doar un copilaș, Danielle, acum în vârstă de 5 ani, a foat luată în grijă de către o familie adoptivă.

Recent, a venit momentul ca procesul de adopție să se finalizeze.

Era deja o zi specială și importantă pentru micuța Danielle și pentru familia ei adoptivă, dar ceea ce a urmat a făcut din acea zi una de neuitat. Totul datorită unei idei-surpriză pe care a avut-o asistentul parental al fetiței.

Au ajuns în sala de judecată, urma o zi lungă în care trebuiau stabilite și îndeplinite tot felul de formalități, mai apoi semnarea tuturor hârtiilor necesare adopției- lucruri care nu corespundeau deloc cu ideea unei zile minunate pentru un copil de 5 ani.

Pentru ca totul să fie mai distractiv pentru fetița de 5 ani, asistentul parental s-a gândit din timp la toate aceste detalii, aducându-și aminte cât de mult îndrăgea Danielle păpușile și prințesele din povești.

Familia stătea și aștepta cu răbdare în sala de judecată, când, dintr-o dată au văzut judecătorul, în persoana unei doamne, îmbrăcat în Albă ca Zăpada. Momentul în care Danielle vede acest lucru, fața i se înseninează.

loading...

Vimeo2

Judecătorul începe și explică că nu este vorba doar despre o simplă audiere de adopție, și una la care iau parte prințesele.

Vimeo1-600x600

Asistenul parental se ridică și anunță că cere să se alăture la ședință și alți prieteni. Dintr-o dată, un grup mare a apărut, toți membrii lui fiind îmbrăcați în prințese de basm, pe care Danielle le îndrăgea extrem de tare!

loading...

Și asta nu e tot! Când vine momentul pentru a finaliza procesul de adopție, Danielle ajunge în brațele Albei ca Zăpada, adică a judecătorului, micuța fiind cea care a lovit cu ciocanul la finalul ședinței.

Privește și tu această experiență minunată! Danielle cu siguranță este un copil norocos și iubit de oamenii din jurul ei!

 

loading...

Sursa: vimeo.com 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News