Familia era la pescuit când au găsit în nămol un fel de țeavă albă de 2 metri, cu capetele acoperite. Când s-au uitat înăuntru s-au albit la față, au scos camera și au înregistrat. De sute de ani oamenii încearcă să vadă pe viu așa ceva, uite cum arată de aproape și ce e de fapt

By
loading...

Această bestie ciudată de 1,5 m. i-a uimit pe oamenii de știință încă de când carapacea ei a fost găsită în anii 1800, ea a fost descrisă memorabil ca fiind un ,,vierme SF-HORROR”, carapacea ei seamănă cu o țeavă sau cu un fel de trompă de elefant ciudată. Se pare că vietatea trăiește înăuntru.

Oamenii de știință spun că acest monstru cilindric se hrănește cu gaze toxice produse de lemnul care putrezește. Uriașele ,,locuințe” care seamănă puțin cu niște ouă alungite, au fost pentru prima dată documentate de către oamenii de știință în secolul al XVIII-lea, dar conținutul lor nu a fost văzut niciodată, până acum…

Daniel Distel, profesor și cercetător, a declarat: ,,Carapacele sunt foarte comune, dar până acum nu am avut niciodată acces la vietatea care locuiește în ele. Numele științific al acestui vierme-larvă este Kuphus polythalamia și folosește gaze toxice din mlaștini pentru a supraviețui”.

Cel pe care îl puteți observa mai îndeaproape în materialul video de mai jos a fost găsit în ceea ce a fost descris ca fiind ,,un loc destul de împuțit într-o mlaștină din Philipine, unde aceste tipuri de carapace erau plantate precum morcovii în nămolul bogat în sulf”, conform The Sun.

Se pare că înăuntrul viermelui există o bacterie care adună sulful produs de nămol și îl transformă în carbon. Iată cum arată gura viermelui (stați liniștiți, se hrănește cu gaze, nu cu carne umană…):

Ce ai face daca ai vedea asa ceva?

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News