Fata a găsit poze din 1890 cu străbunica ei, goală, și le-a postat pe internet dintr-un motiv uluitor. A vrut să arate tuturor ceva la care nimeni nu se mai gândise până acum. Motivul incredibil

By
loading...

Au devenit cu adevărat noile generații de femei mult prea libertine, așa încât viitorii lor nepoți se vor rușina de cele pe care le vor numi, peste zeci de ani, bunici? Se îmbracă doamnele de astăzi prea provocator, încât merită să devină subiecte despre care se glumește pe Facebook prin imagini făcute special pentru acest lucru?

Femeile au primit tot felul de șabloane: ,,prea sexy”, prea ,,dame de companie”, iar asta de ceva vreme. Totul a început în mijlocul anilor 2000, când femeile erau criticate pentru că arătau comportamente pe care predecesoarele lor le afișau doar în intimitate. Chiar și astăzi unii oameni nu suportă să vadă femei care își arată o mai mare parte a pielii în public.

Ultima imagine de acest gen care a devenit virală pe internet și prin care se propune rușinarea femeilor care apar îmbrăcate mai ,,lejer” pe rețele sociale, este cea de jos unde puteți vedea o imagine alb-negru deasupra căreia scrie: ,,2016: Dragă, am găsit o poză cu bunica ta”, iar alături există același text, doar că totul se petrece în 2090:

O femeie din Colorado a dorit ca acest curent batjocoritor să înceteze la adresa femeilor, așa că a povestit o mică istorioară despre faptul că a găsit poze nud ale străbunicii ei, acestea fuseseră realizate în 1890. Ea crede că femeile merită la fel de mult respect pe cât primeau și atunci, și că singurul lucru care face situația să fie diferită astăzi, este moda hainelor. Unele femei făceau același lucru și atunci, iar asta nu înseamnă că sunt mai puțin demne de respect. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News