Fata avea 16 ani și s-a stins din viață brusc…mama ei nu înțelegea nimic. Când a fost dusă la autopsie, medicii i-au găsit stomacul plin de păr. Uite ce făcuse fata ani de zile fără ca părinții să știe

By
loading...

Jasmine Beever, o adolescentă de 16 ani a murit din cauza sindromului Rapunzel boala cunoscută și ca tricofagie – o boală compulsivă în care bolnavul își consumă propriul păr.

Lui Jasmine i s-a făcut rău la școală la începutul lunii și a mers acasă pentru a se odihni. Câteva ore mai târziu, adolescenta a fost dusă de urgență la spital, acolo unde s-a și stins din viață.

Autopsia a arătat că Jasmine a murit după ce a făcut peritonită. Se pare că un mănunchi de păr din stomacul fetei s-a infectat, a dus la ulcer, iar totul i-a afectat organele interne.

Acum, familia îndurerată speră să ajute persoanele care suferă de același sindrom cu care s-a confruntat fiica lor Jasmin, aceștia dorind să tragă un semnal de alarmă și să le ofere sprijinul celor afectați. Oricine trece prin așa ceva, trebuie să știe că nu este singur și că e important să ceară ajutorul.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News