Fata avea balul de absolvire, a ales să poarte o rochie lungă, cu spatele gol. Când a ajuns la petrecere, privirile s-au îndreptat către ea și toți au rămas cu gura căscată: „Cum poți să porți așa ceva?!” Uite cum a apărut studenta la bal

By
loading...

Să te îmbraci frumos și să petreci alături de cei care ți-au fost colegi ani la rând este un moment de care îți amintești toată viața. Și fiecare își planifică din timp cel mai mic detaliu: coafura, pantofii, rochia, bijuteriile, totul ca să fii sigur că ținuta ta va fi unică și nu va exista nicio altă persoană care să poarte ceva la fel.

Lina Fernandez a căutat o alternativă ieftină și la îndemnă pentru rochia de bal, așa că s-a gândit să și-o facă chiar ea. Dar materialul din care a decis să își facă ținuta este unul total neobișnuit: rochia ei avea să fie făcută din cheițele metalice de la dozele de suc. Știu, sună ciudat, dar rezultatul este uimitor!

Pentru cei mai mulți dintre noi sunt simple cheițe cu care deschidem dozele de suc sau bere. Și le aruncăm imediat după ce am terminat de consumat.

Dar această fată a avut o idee inedită, inspirată de un personaj de benzi desenate. Fata s-a gândit să strângă aceste cheițe, ca mai târziu totul să ia forma unei rochii. Greu de imaginat, dar totul a fost realizabil!

Fata a strâns nu mai mult de 6,328 de cheițe pe care le-a strâns cu ajutorul unei benzi late, satinate.

loading...

A fost nevoie de timp, dar rezultatul este uimitor! Rochia strălucitoare cântărește aproximativ 1,8 kilograme.

La fel ca și atunci când mergea la croitor, fata a făcut mai multe probe și a trebuit să desfacă și să refacă rochia până când s-a potrivit perfect pe corpul ei.

Așa cum era de așteptat, în seara petrecerii fata a ieșit în evidență, mulțumită creației ei unice.

loading...

Iată că orice este posibil cu puțină imaginație. Îți place cum arată?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News