Fata de 14 ani a dispărut într-o noapte de acasă. După 6 luni, mama s-a conectat pe Facebook-ul ei, dar nu i-a venit să creadă ochilor când a văzut una ca asta! Ce făcea fiica în tot acest timp

By
loading...

Numai părinte să nu fii când se întâmplă se treci printr-un moment în care copilul tău dispare de acasă. Este de-a dreptul înfricoșător să constați că nu este copilul tău în casă, sau atunci când mergi în parc, ori până la magazin, să nu îl mai găsești.

Din păcate, trăim într-o lume în care pericolul pare să existe la orice pas, încât ni se pare că niciodată nu putem să ne lăsăm copiii să fie complet liberi.

Dar atunci când Maureen Gullet a descoperit că fiica sa, în vârstă de doar 14 ani, pe nume Rosemary, a dispărut de acasă într-o noapte, femeia s-a gândit că este numai un act de rebeliune specific vârstei adolescenței.

Văzând că nu s-a întors acasă în dimineața imediat următoare, femeia a considerat că doar hormonii adolescenței sunt de vină și a înțeles că nu este nimic în pericol.

Cu toate acestea, fata nu a mai dat niciun semn o bună bucată de vreme, timp în care mama a decis să anunțe autoritățile. Săptămâni întregi, poliția a căutat-o fără încetare. Părinții și anchetatorii se gândeau că a fost răpită, iar gânduri sumbre le treceau prin minte.

Fără să se gândească o clipă că ar putea afla ceva, la șase luni distanţă de la dispariţia fetei, mama s-a logat pe contul de Facebook al fiicei sale. Asta pentru că mai mulți oameni susțineau că a văzut-o în jurul orașului pe Rosemary.

Imediat ce a deschis contul de pe rețeaua de socializare, mama a găsit o fotografie incredibilă în Galeria Foto. Adolescenta era într-un dormitor străin, îşi făcuse un selfie în oglindă. Chiar dacă poliţia s-a folosit de acest detaliu în anchetă, adolescenta rebelă nu era de găsit. Fata părea că abia își vopsise părul și avea un zâmbet forțat pe chip.

loading...

Dar într-o bună zi, peste alte 6 luni, Rosemary a apărut din neant. S-a întors acasă şi a spus că, pur şi simplu, şi-a luat o vacanţă. A negat că ar fi fost victima traficului de persoane. A mărturisit că nimic rău nu i s-a întâmplat şi că a stat la nişte prieteni în tot acest timp. După o informație primită de familie, fata a fost găsită și a negat tot timpul că ar fi fost răpită.

Acum, tânăra și frații ei au fost preluați de către Serviciile Sociale, așa că misterul se adâncește și mai tare și nu se știe de ce nu mai sunt în grija părinților.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News