Feli este o mămica panicoasă! Uite ce a declarat aceasta despre postura de mămică

By
loading...

In noiembrie anul trecut, Feli a devenit mamica pentru prima oara. Intrucat si-a reluat activitatea muzicala destul de repede, este ajutata in cresterea micutei sale, Nora Luna, de catre mama ei, dar si de catre viitoarea soacra. Chiar si asa, artista recunoaste ca sunt momente cand intra in panica.

Aflata la prima sa experienta ca mamica, vedeta se straduieste sa faca fata solicitarilor fiicei sale. „E un rol pe care inca il învat, pentru ca sunt proaspata mamica, Nora Luna are 3 luni. Ne ajuta mamele noastre, mama mea si mama lui Catalin, cand noi suntem plecati la munca, la studio, fiecare unde are treaba”, ne-a spus artista.

Desi beneficiaza de ajutoare de incredere si de sfaturi si indicatii pretioase, Feli tot are anumite momente cand isi face griji inutile legate de micuta ei. „Sunt o mama panicoasa, sunt o dramatica, imi fac un milion de filme, dar am noroc ca am un iubit care ma linisteste si mame extraordinare, care imi arata in fiecare zi ca, de fapt, e doar in capul meu si totul e in regula”, a declarat, pentru Libertatea, Feli.

Proaspata mamica sustine ca nu este departe de greutatea de dinainte de nastere si ca nu se streseaza in aceasta privinta. Dimpotriva, i se pare ca o avantajeaza lucru care o face sa se simta mai bine in propria piele. „Sunt aproape de kilogramele pe care le-am avut cand am ramas gravida, dar ma simt mult mai bine acum in pielea mea, mai cu forme, usor mai cu forme”, a precizat ea.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News