Femeia a mers disperată la medic, spunând că are ceva ciudat la piept. Doctorul i-a cerut să-și desfacă bluza, dar când a văzut ce avea femeia acolo, a rămas fără cuvinte! E incredibil ce se întâmpla cu femeia

By
loading...

Această întâmplare a avut loc într-un spital din Florida, unde doctorii au fost puși în fața unui caz neobișnuit. Chiar ei au mărturisit că niciodată nu s-au confruntat cu așa ceva.

Totul a început în ziua în care Ana Zigenhorn s-a prezentat la medic, după ce a început să ia foarte mult în greutate, deși femeia din Florida avea mare grijă la alimentație și alegea să mănânce sănătos în fiecare zi. Pe lângă asta, pacienta avea o senzație ciudată la sâni, la care se adaugau și durerile de cap și amețeli, uneori simțind că nu mai vede bine.

Era clar că ceva nu este în regulă cu ea și organismul său, așa că a decis să meargă să își facă o serie de investigații. Chiar și așa, doctorilor le-a fost dificil să își dea seama ce poate avea femeia. Dacă la început i-au zis că suferă de lupus, artrită, probleme cu glanda tiroidă, lucrurile nu au stat deloc așa, toate aceste diagnostice fiind greșite.

Femeia a mers mai departe, la un medic recomandat de mai multe persoane. Părea să fie ultima speranță. După ce a ascultat-o cu atenție, i-a făcut mai multe teste și radiografii, doctorul a decis că trebuie să o bage în operație. Cauza tuturor simptomelor femeii părea să fie o problemă în zona sânilor.

Așa a și fost! Ce a scos medicul de acolo este de-a dreptul uimitor! Implanturile pe care femeia le avea erau pline de mucegai, acesta fiind sursa problemelor de sănătate cu care se confrunta Ana.

Medicul care a avut grijă de Ana spune că aceasta a avut mare noroc, fiind la un pas de a dezvolta o septicemie, care i-ar fi fost fatală. La scurt timp după operație, starea pacientei s-a ameliorat, revenindu-și, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Iată cum arătau implanturile de silicon la momentul oprației:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News